4ημερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 09:12 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 

Από 12 έως 15 Αυγούστου

1η μέρα: ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Στις 05.00 αναχώρηση από το γραφείο μας. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθ’ όδόν δια μέσου Εγνατίας οδού φθάνουμε στα σύνορα Κήπων πάνω στον Έβρο ποταμό. Τελωνειακός έλεγχος. Είσοδος στην Τουρκία (Ανατολική Θράκη) και συνεχίζουμε για Κωνσταντινούπολη (4 ώρες περίπου) αφού κάνουμε μία στάση στη Ραιδεστό (περιφερειακά ). Άφιξη το απόγευμα στην Πόλη. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, και προαιρετική κρουαζιέρα  στα στενά του Βοσπόρου. Ελεύθερο βραδινό. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την προβλήτα όπου θα πάρουμε το καράβι για να μεταβούμε στα μαγεμένα Πριγκηπόνησα.  Θα επισκεφθούμε τη Χάλκη  και με τα γραφικά παιτόνια  θα βρεθούμε   σ την ομώνυμη  Θεολογική σχολή που βρίσκεται σκαρφαλωμένη στο λόφο της Ελπίδος.  Θα περιηγηθούμε στη σχολή και στις ιστορικές αίθουσες αυτής. Αν το επιτρέψει ο χρόνος θα επισκεφθούμε και την Πρίγκηπο.  Το βράδυ προαιρετικά θα μεταβούμε στην περιοχή Κούμ Καπί  με τις ψαροταβέρνες.  Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Αναχώρηση για την επίσημη ξενάγηση, περιήγηση μας στη Βασιλεύουσα. Θα επισκεφθούμε Βυζαντινές εκκλησίες, την Μονή της Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά της, τα βυζαντινά τείχη, την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί και τους τάφους των Πατριαρχών. Θα διανύσουμε ένα μεγάλο τμήμα της θάλασσας του Μαρμαρά για να επισκεφθούμε την Αγιά Σοφιά, ανυπέρβλητο σύμβολο του Βυζαντίου, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, και την βυζαντινή δεξαμενή. Φαγητό εξ' ιδίων και συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το γνωστό Καπαλί Τσαρσί (σκεπαστή αγορά) με τα 4000 μικρομάγαζα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με ανατολίτικους χορούς και οριεντάλ πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ- ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για να επισκεφθούμε και να προσκυνήσουμε τον Πατριαρχικό ναό του Αγίου Γεωργίου και το ναό της Παναγίας των Βλαχερνών. Στη συνέχεια αναχώρηση για Κατερίνη δια μέσου Ραιδεστού. Διέλευση συνόρων και συνεχίζουμε για Κατερίνη (Εγνατία Οδός) κάνοντας καθ’ οδόν τις απαραίτητες στάσεις. Άφιξη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:190.00 € σε ξενοδοχείο 4* superior ( κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο) κεντρικό , περιοχή Ταξίμ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 60,00 €

Παιδιά από 4-12 ετών 15% έκπτωση στο δίκλινο δωμάτιο των γονέων

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
 • Τρεις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* αστέρων Sup  στην πλατεία Ταξίμ.
 • Πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις.
 • Επίσημος ξεναγός - αρχηγός.
 • Ασφάλιση αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους & μουσεία, την κρουαζιέρα στο Βόσπορο, εισητήρια για τα Πριγκηπόνησα, επιπλέον γεύματα & ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό..

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο νέου τύπου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

 • Οι θέσεις στο πούλμαν θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ανά ημέρα.
 • Μέσα στο πούλμαν απαγορεύονται το κάπνισμα και οτιδήποτε άλλο εκτός από νερό. 
 • Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.
 • Η επικύρωση των θέσεων γίνεται κατόπιν προκαταβολής του 30%
velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr