5ήμερη εκδρομή στα παράλια της Μικράς Ασίας

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 08:59 Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

ΣΜΥΡΝΗ - ΤΡΟΙΑ -ΠΕΡΓΑΜΟΣ - ΑΙΒΑΛΙ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ - ΕΦΕΣΟΣ

ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

1η μέρα:  ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση.  Ενδιάμεσα θα κάνουμε στάσεις για καφέ, ξεκούραση, φαγητό.  Διέλευση συνόρων Κήπων στον Έβρο ποταμό και είσοδος στην Αν. Θράκη.  Δια μέσου Κεσάνης φθάνουμε στην Καλλίπολη ή στο Ασέαμπαθ όπου θα περάσουμε με το φέρυ-μπωτ στα στενά των Δαρδανελίων και θα καταλήξουμε στο Τσανάκαλε.  Πρώτη μας επίσκεψη η μυθική Τροία, η πόλη του Πριάμου, όπου θα δούμε τα ερείπια και την παλαιά πόλη.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Τσανάκαλε.  Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

2η μέρα  ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ – ΠΕΡΓΑΜΟ – ΣΜΥΡΝΗ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την πόλη της Περγάμου την τρίτη στη σειρά αναφοράς εκκλησία της Αποκάλυψης και κοιτίδα της ελληνιστικής τέχνης.  Θα επισκεφθούμε το Ασκληπιείο, ένα από τα φημισμένα ιερά της αρχαιότητας και θα δούμε την Ακρόπολη από το κέντρο της πόλης.  Στη συνέχεια αναχώρηση για Σμύρνη.  Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για ξεκούραση ή μία πρώτη γνωριμία με την χιλιοτραγουδισμένη πόλη.  Δείπνο.  Ελεύθερο βραδινό.  Διανυκτέρευση.

3η μέρα:   ΣΜΥΡΝΗ – ΕΦΕΣΣΟΣ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Έφεσο, την πρώτη στη σειρά αναφοράς εκκλησία της Αποκάλυψης.  Θα ξεναγηθούμε στα καλοδιατηρημένα μνημεία της, ανάμεσα στα οποία η βιβλιοθήκη του ΚΕΛΣΟΥ το ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ, η ΑΓΟΡΑ, η ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΟΔΟΣ, η ΟΔΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΗΤΩΝ και βέβαια η εκκλησία της Παναγίας, όπου έλαβαν χώρα δύο Οικουμενικές Σύνοδοι.  Θα ακολουθήσει η επίσκεψη μας στο εσωτερικό φρούριο και στα ερείπια της Βασιλικής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου (ΣΕΛΤΖΟΥΚ η σημερινή πόλη) χτισμένη τον 6ο αιώνα επί Ιουστινιανού.  Στη συνέχεια αναχώρηση για Κουσάντασι από τα πιο τουριστικά θέρετρα της Τουρκίας.  Αργά το απόγευμα  θα επισκεφθούμε την ορεινή Έφεσσο (ΚΙΡΚΙΝΤΖΕ) πατρίδα των σημερινών κατοίκων της Νέας Εφέσσου, διατηρητέο μνημείο από την UNESKO σήμερα.

Eπιστροφή στη Σμύρνη.  Δείπνο.  Διανυκτέρευση. 

4η μέρα:  ΣΜΥΡΝΗ - ΑΙΒΑΛΙ

Μετά το πρωινό μας θα περιηγηθούμε στην πόλη όπου θα δούμε το ΚΟΝΑΚ (ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ), με το γραφικό ρολόι του, σύμβολο της παλαιάς Ελληνικής Σμύρνης και την Άνω πόλη  και θα απολαύσουμε όλη την θέα με την γραφική παραλία και τις παλαιές ελληνικές συνοικίες.  Ελεύθερος χρόνος στους εκδρομείς.  Φαγητό, και αναχώρηση για το Αιβαλί. Το βράδυ δείπνο.  Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΑΙΒΑΛΙ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το κέντρο του ΑΙΒΑΛΙ μπροστά στην παραλία και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς.  Στη συνέχεια αναχώρηση για τα Μοσχονήσια, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ.  Στη συνέχεια αναχώρηση για τον διάπλου των Δαρδανελίων από ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ ή ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ (φαγητό καθ’ οδόν).  Διέλευση συνόρων και με ενδιάμεσες στάσεις που καθορίζονται ανάλογα με το κατάλληλο της ώρας, φθάνουμε το βραδάκι στην πόλη μας έχοντας ακόμη νωπές στη μνήμη μας τις εντυπώσεις από τα μαγευτικά Παράλια της Μ.Ασίας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  300,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο και τρίκλινο δωμάτιο

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:  100,00 €

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 4 – 12 ΕΤΩΝ: έκπτωση 10% στο δίκλινο δωμάτιο των γονέων

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Την μετάβαση και επιστροφή με κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων, σε δίκλινα δωμάτια επιλεγμένα από το γραφείο μας.
  • Πρωινό και ένα φαγητό ημερησίως.
  • Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Συνοδό – ξεναγό του γραφείου μας.
  • Εισιτήρια φέρυ-μπωτ σε Καλλίπολη, Τσανάκαλε.
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα, γλέντια καθώς και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, αν οι συνθήκες το επιβάλλουν ή θεωρήσει, κατά την γνώση και κρίση του, ότι θα είναι προς όφελος των εκδρομέων.

Ταξιδιωτικά έγγραφα:

  • ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο νέου τύπου.
velonis

Το γραφείο έχει δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή 5 μέρες πριν την αναχώρηση λόγω μικρής συμμετοχής ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος βάσει του προεδρικού διατάγματος 339/1996 κατ΄εφαρμογή της οδηγίας 90/314/ε.ο.κ.

Ιστότοπος: velonistours.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καππαδοκία 7ήμερη εκδρομή στην Ιταλία »